Når var sist gang du var i tvil om noe kunne spises, prøvde og fant ut at det faktisk gikk fint?
Elisabeth Riise Jenssen
Publisert
21. jan. 2016 13:22
Publisert
15. jan. 2015 20:13
I arbeidet med masteroppgaven min de siste månedene har jeg lest om, intervjua folk, fundert og forska på hvorfor informasjons- og holdningskampanjer om matkasting ser ut til å ha større vansker med å nå ut til oss unge forbrukere enn de eldre - og at vi derfor fortsetter å kaste så store mengder mat som vi gjør.
Publisert
24. apr. 2014 09:29
Vi har nettopp lagt påska bak oss, fullstappa av påskefrokoster, appelsiner, kvikk lunsj og alt som oser god påskestemning. Det skal bugne på alle fat og vi spiser til vi sprekker.
![illustrasjon](/forskning/blogg/matlaere/include/supermarket-matlaere-blogg640x280.gif)
Matlære
En blogg om mat, miljø, etikk og politikk. Her legger vi ut våre egne og andres tanker og tekster om hvordan mat lages, distribueres, selges og konsumeres.
Også prøver vi å forstå hvorfor det er så vanskelig å spise riktig i dagens samfunn.