Aguilar-Støen, M & Jakobsen, J: Globalisert kjøttproduksjon: Å forstå forholdet mellom helse og miljø som romlige fenomener

Artikkel i Jørund Aasetre og Jørn Cruickshank (red.): Innføring i samfunnsgeografi, Fagbokforlaget 2023

Sammendrag

I boka drøftes dagsaktuelle spørsmål knyttet til grønn omstilling, pandemier og energi, men også mer allmenne geografitemaer som globalisering, landskap, urbanisering, lokalisering og stedsidentitet. 

Forfatterne presenterer sentrale samfunnsgeografiske begreper og tenkemåter og viser hva som skiller geografifaget fra andre samfunnsfag. 

Boka er aktuell som pensum på bachelor- og masteremner i geografi og i lærerutdanningen, og kan også anvendes innenfor andre samfunnsvitenskapelige emner.

Les mer på Fagbokforlagets nettsider.

 

 

Publisert 1. feb. 2023 13:01 - Sist endret 1. feb. 2023 13:06